PK har stor suksess i inn og utland. 

 Turister og Norske emigranter strømmer til etablisementene for å få en smak av den norske folkesjela og                                oppleve låtene og tekstene til "PK".                                                  

                                                         

Artisten PK har laget en profesjonelt tilrettelagt produksjon for arrangører som ikke har plass til et helt orkester, Puber – Kaffèer – Firma – Bryllup – Lokale samfunnshus osv og får ett fullskala show fremført av låtskriveren, stemmen og artisten selv. Siste årene har han hatt stor suksess i utlandet, Spania og Østen (Thailand) som hver vinter setter opp show med "PK" og turister og norske emigranter strømmer til etablisementene for å få en smak av den norske folkesjela og oppleve låtene og tekstene til PK.

Tlf PK: 0047-997 55 660   e-mail: pkstobakk@icloud.com

Full musikk for penga og penger i kassen. 

NB! Bare et begrenset antall oppsetninger. Fortrinnsvis høst - vinter - vår.

PK har laget og spillt inn over 200 låter de siste årene og mange er blitt nærmest folkeie. "Rein Magi" er den mest spillte på Radio fra hans siste CD 2017. Med kjente låter som "Slik Ho er" - "Du Må Ha Det Riktig Godt" - "Takk Gud For At Dere Finns" - "Bam Bam Bam" - Heng Deg På" - "Livet Lar Skjebna Få Rå" - "Besten" - "Når Barna Spør" - "Ei Vakker Attityd" - "Six Days" - "Det Beste Av Alt" - "Samme Tid Samme Sted" - "Møt Meg I Parken" - "What Am I Living For" - "A Couple More Years", får arrangøren fulle dansegulv og fornøyde danseglade kunder. Men de som også bare vil lytte til god musikk og PK sine gode tekster, får igjen for sin billett til en kveld med PK-musikk.